Single post
Tilburg of Hilvarenbeek?

Tilburg of Hilvarenbeek?

Carnaval vieren, doe je dat dit jaar in Tilburg of Hilvarenbeek? Beide locaties bieden een ultieme manier van carnaval vieren aan, volledig op de persoonlijk gewenste manier. We vergelijken hier de mogelijkheden, voor- en nadelen van beide plaatsen. Natuurlijk bepaal je uiteindelijk waar je dit jaar carnaval gaat vieren. Dit is helemaal afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en behoeften om dit geweldige feest in stijl te vieren. Vergeet natuurlijk niet om te kiezen voor de beste kleding voor carnaval! Het kiezen van een te gekke carnavalsoutfit maakt een groot onderdeel uit van het carnavalsfeest. Ben uniek en verras iedereen met een te gek carnavalskostuum of fraaie vermomming. Met carnaval tel je pas mee wanneer je goed vermomd bent, dit hoort bij het feest! Wanneer je carnaval echt goed wilt vieren, pak meteen uit met een goede carnavalsoutfit. Het is absoluut de moeite waard om goed verkleed te gaan tijdens carnaval.

Maak het zo gek als je zelf maar wilt!

Carnaval vieren kan op veel leuke plekken in Brabant. Grote verschillen zitten er in het carnavalsfeest in een klein dorp of bij een grote stad zoals Tilburg. Dit heeft impact op de muziek die er wordt gedraaid, het feestprogramma en de totale feestbelevenis. Het publiek in de steden is meer gevarieerd en bestaat uit zowel jong als ouder feestvolk. Carnaval vieren in een kleine plaats zoals Hilvarenbeek is een stuk kleinschaliger. De mensen hier kennen elkaar meer en de carnavalsmuziek is vaak erg plat. De liefhebbers van de ouderwetse carnavalsnummers kan hierbij de pret natuurlijk niet op. Tilburg biedt een moderne manier om carnaval te vieren. Hierbij kan er worden gekozen voor Nederlandse carnavalsmuziek maar ook voor meer internationale feestmuziek. De manier waarop carnaval wordt gevierd in Hilvarenbeek is meer als volgens de oude traditie het voorschrijft. De carnaval in Tilburg past meer bij de wensen van het moderne en vaak jeugdig publiek.

Maak er een geweldig carnavalsfeest van!

Het maakt niet uit op wat voor manier je carnaval wens te vieren. Iedereen kan zelf bepalen welke plek het meest geschikt is voor het toekomstige carnavalsfeest. Bepaal zelf welk dorp of stad hiervoor in aanmerking komt. Dit is ook afhankelijk van het feestprogramma. Misschien is er voorkeur voor bepaalde muziek of live optredens? De grote artiesten kunnen niet overal tegelijk zijn. Wanneer je graag wilt genieten van een optreden van een bekende band of zanger(s), controleer de online agenda. Op deze manier weet je een beetje wat je vooraf kunt verwachten. Veel carnavalvierders hebben een bepaalde voorkeur. Bijvoorbeeld voor ton praten, carnavalsklassiekers of juist housemuziek. Niks is te gek met carnaval. Dit geldt ook voor de kleding met carnaval. Ga ook voor het kiezen van de leukste kleding voor carnaval! Alvast heel veel plezier gewenst…

theme by teslathemes