Single post
Stappen in Tilburg

Stappen in Tilburg

Tilburg is een echte studentenstad waar je goed kunt uitgaan. En wat heeft een studentenstad nodig om een goede studentenstad te kunnen zijn? Juist, gezellige kroegen en uitgaansgelegenheden. In dit artikel nemen we je mee naar drie gezellige cafés en kroegen van Tilburg die zeker het bezoeken waard zijn.

  1. Café Philip
    Café Philip of ‘De Philip’ is sinds 2006 een begrip in Tilburg. Het is de thuisbasis van studieverenigingen en heeft alles wat een goede kroeg nodig heeft. De Philip heeft drie afdelingen met ieder hun eigen stijl. Het hart van café Philip, het daadwerkelijke café, vind je op de begane grond. Dit is meteen ook het grootste danscafé van Tilburg. Hier hoef je niet naar de bar te komen voor je drankjes, maar kun je genieten van cocktails en hapjes die naar je toe gebracht worden. De bediening zorgt voor een gezellige sfeer en jij hoeft alleen maar te genieten. Op de eerste verdieping vind je een heuse Silent Disco. Dat is natuurlijk helemaal hip op dit moment. Een Silent Disco is een disco waarbij je de muziek hoort door een hoofdtelefoon. Je kunt dus fatsoenlijk met elkaar praten als je de hoofdtelefoon af zet, want er is verder geen muziek. In de kelder van het gebouw vind je de zogenoemde ’technobunker’. Ieder weekend worden er door de DJ’s techno gedraaid. Je moet er maar van houden, maar ook dit is een onderdeel van Café Philip.
  2. Café Bolle
    Café Bolle zit in het hart van Tilburg en is omringd door onder andere bioscopen en theaters. Het is dus de ideale uitvalsbasis om na de voorstelling of film een lekker drankje te gaan doen. Bij Bolle wordt je met alles op je wenken bediend en staat service hoog in het vaandel. Je kunt er genieten van een goede kop koffie, maar ook iets kiezen van de uitgebreide cocktailkaart. Je kunt er heerlijk eten en genieten van de uitmuntende service, zowel binnen in het café als op het gezellige terras. Ben je meer van het rustige uitgaan, dan is dit zeker een plek die je niet mag missen.
  3. Ibiza Tilburg
    Ga je mee naar Ibiza? En dan niet naar het eiland, maar naar de gezellige bar in Tilburg. Ibiza Tilburg is the place to be als je op zoek bent naar cocktails en bijpassende hapjes. Je kunt hier de lekkerste cocktails drinken in een gezellige, mediterrane sfeer. Alsof je echt met je billen op het strand van Ibiza zit. Daarnaast kun je genieten van allerlei verschillende hapjes in tapasvorm. Deze plek is het geschikt voor een avondje cocktails drinken met je vrienden en vriendinnen.

theme by teslathemes